Tre komma två

cash

Efter att vaknat ohemult tidigt så loggade jag in på Avanza och kikade på portföljen och då såg jag att jag har trillat över hela 3,2 miljoner i totalt börsvärde. Till slut har jag gått plus minus noll i år i tillväxt (nåja, ligger nog på dryga 40 papp plus totalt 🙂 ) och då räckte det för att komma över 3,2 miljoner i portföljvärde totalt.

Helt ok, men nästa mål är såklart 4 miljoner. Får se hur lång tid det tar samtidigt som börsen kan smälla brutalt och det tar 15 år till innan jag når 4 miljoner.

Men visst går det undan nu. Pengamaskinen rullar på i en allt snabbare takt och det känns som att det bara var några månader sedan jag rullade igenom tvåmiljonersgränsen (det var det inte). Ränta på ränta och långsiktigt sparande ÄR det viktigaste för att få snurr på pengaprintandet. Är du 16 år och läser bloggen, bara att titta på mig. En totalsopa på sparande som larvade bort 35 år av livet på dumheter har lyckats spara ihop 3,2 miljoner på knappa 10 år. Vad kommer du då klara av om du bestämmer dig nu? Du kommer ha 20 miljoner när du är 40…..

Hur står det till i era portföljer? Manglar de på?

Långsiktiga målsidan är uppdaterad.

2 tankar på “Tre komma två

  1. Biggles

    Vill bara passa på att tacka för en jävligt rolig och inspirerande blogg! Den egna portföljen skvalpar runt kring nollstrecket men det skiter man lite i….Om 10 år ser det säkert bättre ut?

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s