Småfippel i portföljen.

mynt

Semestern är alldeles strax slut och jag kommer snart få börja slava på jobbet igen. Känns ändå rätt skönt även om vi inte rest nånstans utan mest ägnat oss åt att överleva 32 graders hetta på dagarna. Det har fan känts som Bali mest hela tiden. Helt galet, men nu verkar det sakta gå tillbaka till det vanliga svenska skitvädret som tur är.

Det är lugnt i portföljen även om jag kastade in lite likvider i Investor nyligen. Vill få upp andelen i tråkiga investmentbolag framöver och substansrabatten i några bolag är riktigt fin. Planen är att köpa och behålla till dess jag ligger i jorden.

I övrigt har jag småköpt lite EPR properties (har nu 64 stycken totalt). Priset på EPR har gått upp en hel del på sistone men jag gillar bolaget och kommer fortsätta köpa in mig där. Behöver fler utdelningar som delar ut varje månad så det är bara att gneta på. Även om EPR har gått upp en hel del så är direktavkastningen fortfarande aptitlig så jag får nöja mig med det.

Sen har portföljen rasslat över 3,6 miljoner igår i totalvärde och då närmar vi oss såklart en rejäl börssmäll. 🙂 Så här kan ju det inte fortsätta. Kommer jag nå 4 miljoner nästa år? Fan trot. Men jag får fortsätta gneta på. Det händer saker hela tiden i min portfölj, som ett exempel har månaden augusti varit riktigt urusel utdelningsmässigt men efter inköpen utav Vodafone och National Grid är augusti kanske inte längre sämst. har jag tur når jag en bra bit över fem papp när månaden är över. Målet att nå 5 papp i utdelning varje månad verkar vara inom räckhåll vilket känns fantastiskt. Måste dock åtgärda den usla månaden december först men EPR, Dustin och Skistar kan vara svaret på den frågan. Får se vad jag gör framöver. Men det känns såklart roligt att varje månad få katchingljud i Avanzaappen när utdelningarna smårasslar in.

Portföljen är uppdaterad.

Långsiktiga målsidan är uppdaterad.

 

Annons

2 tankar på “Småfippel i portföljen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s