Månatligt sparmål uppnått och lite mer Investor.

investor-ab_416x416

Semestern är slut (buhuhuuuhuhu) och vardagslunket tickar ånyo på så sakteliga. Känns ändå rätt ok att komma tillbaka till jobbet och slava måndag till fredag. Vi får se hur det känns om en månad eller tre. 🙂

Såg att ett av mina långsiktiga sparmål har blivit uppfyllt nu när augustis utdelningar är över 7 000 kronor totalt (totalsumma kommer såklart senare). Tack vare inköpet utav NGG och Vodafone har augusti slutat vara en så kass utdelningsmånad. Att nå över 7 papp var en glad överraskning och månaden är inte helt slut heller.

Målet jag uppnådde är att alla de senaste 12 månaderna nu har gett mig minst 4 500 i utdelningar per månad. December är nu den sämsta månaden men jag hoppas att december skall ge mig över 5 000 kronor i total utdelning i år. Får köpa mer Orange och kanske gå in i Skistar samt Dustin.

I övrigt har jag shoppat 50 till Investor A för 19 479 spänn. Som vanligt är det köp och glöm som gäller och inköpet kommer generera en årlig utdelningshöjning på 600 bagis (förhoppningsvis nån spänn till nästa år). Substansrabatten är fortfarande stor i Investor men visst tittar jag på att införskaffa Industrivärden och några till investmentbolag framöver.

Långsiktiga sparmålsidan är uppdaterad.

Portföljen är uppdaterad.

 

Annons

2 tankar på “Månatligt sparmål uppnått och lite mer Investor.

 1. myntaren

  Ja det är inte lätt att komma tillbaka efter ledighet.. men man får tänka på sin bundsförvant, portföljen så känns det lättare. Ska kika närmare på Vodafone. Dock väldigt hög DA på 7%, men telekom brukar ju ha hög DA, kanske inte så stark tillväxt?

  MVH
  myntaren

  Gillad av 2 personer

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s