Krossat förra årets utdelningar

cash

Med tanke på hur få inlägg jag skapar i bloggen så får jag nog ändå passa på när jag idag (tack vare Classes och 3Ms utdelningar på kontot) har fått in totalt mer än förra året (92 651 spänn) i utdelningar. För tillfället ligger jag på 96 150 spänn totalt i erhållen utdelning. Når inte 100 papp i september tyvärr men om jag kan fortsätta så här några år till så ser det bra ut. Jag har rätt ofta nått föregående års utdelningsnivå i just september så allt from nu är bonus in på kontot. Pengamaskinen snurrar sakta sakta på även om jag är långt efter några andra på Twitter.

Jag börjar redan nu planera löst i skallen för nästa år. Frågan är hur häftigt utdelningsmål jag kan sätta? Kanske hela 140 papp i totala utdelningar? Vi får se hur det slutar i år först. Sen måste jag ju lägga undan pengar såklart och där beror ju allt på hur min jobbsituation ser ut. Förhoppningsvis ser den lika ok ut som i år.

Ett viktigt mål i år är har varit att nå minst 5 papp i utdelning varje månad. Nästa mål måste vara 10 papp och efter det 15-20-25 och 30 papp i totala utdelningar varje månad. Det kommer dock ta tid men med den här farten så kanske det kommer vara möjligt innan jag blir på tok för gammal. Når jag 5 papp i år för varje månad blir jag såklart mycket nöjd. December månad är problemet och jag får kämpa lite till innan året är slut för att nå det.

När september var över förra månaden hade jag nått 73 290 i totala utdelningar. Gissningsvis når jag till dryga 98 000 i totala utdelningar när september är över. Den höjningen är dryga 33% vilket är helt ok. Kan jag fortsätta ligga nära den ökningsnivån framöver så kommer det såklart se riktigt bra ut så länge jag inte slösar bort utdelningspengarna på whisky eller resor.

Fan trot…..

Annonser

8 thoughts on “Krossat förra årets utdelningar

 1. Snålgrisen

  Grymt gott med såna utdelningar. Lite tips för December:
  Main Street Cap
  Sabra Healtcare
  Sdip Tech Pref
  Uniti Group
  Exxon Mobil
  Realty INcome
  Duke Energy
  K2A Pref

  Har som nytt *trams*mål 10000 kr i månaden, hittilss är detta uppfyllt för 5/12 månader. December är helt klart den svåraste månaden.

  Gillad av 1 person

  Svara
 2. drommaren

  Hej dividendbomber!
  Jag har följt din blogg länge på lite avstånd och tycker att det är kul att läsa dina inlägg.
  Jag håller på uppdatera min blogroll och hade tänkt lägga in din där. Har du lust får du gärna länka tillbaka 🙂

  Lycka till under 2019, vi hörs!

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s