Litet månatligt sparmål nått

bubbel

Året trillar på och det har inte varit allt för mycket aktivitet i porföljen efter att jag köpte in mer Swedbank. Försöker beta av lite på belåningen nu och jag hoppas skaka fram en slant eller tre strax så jag kan köpa lite mer.

Det verkar tyvärr som att jag inte når över 7 papp i utdelning för februari (kommer sakna 15 bagis eller nåt i slutändan) vilket är surt. Över 7 papp var ju ett av mina viktiga årliga mål men eftersom Lazard flyttade februariutdelningarna till mars så blev det inte lika kul utdelningsmässigt i februari.

Nåja, månaden mars kommer se bättre ut istället så det jämnar såklart ut sig i längden.

Insåg dock att jag nu har över 6 000 i utdelning minst VARJE månad på året  rullande vilket såklart är finemang. Det räcker inte till att täcka alla levnadskostnader men det rullar på bra nu. I praktiken ligger jag på minst på 7 papp varje månad. Januari, februari, juni, juli och december är de sämsta månaderna nu så det finns såklart en hel del att jobba på. Vill nå 10 papp minst varje månad så fort som möjligt vilket skapar en fin buffert om skiten träffar fläkten. Nästa mål är såklart 15, sen 20 och slutligen (kanske?) 30 papp minst varje månad i erhållen utdelning.

Inköpet av Swedbank var hyfsat ok fiskat, det är dock skakigt men jag har ca 400 papp drygt i belåning om det smäller att skicka in på börsen. Vi får se vad jag gör i mars. Lite mer inköp till portföljen hoppas jag att det blir.

Långsiktiga målsidan är uppdaterad.

 

Annons

6 tankar på “Litet månatligt sparmål nått

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s