Portföljen över 4,5

45.jpg

Även om jag har rätt hög belåning för tillfället så manglar portföljen på (värdet redovisas alltid efter att belåningen är avdragen.

Idag rasslade totalvärdet över 4,5 miljoner för första gången någonsin. Inte illa. Tänk om jag hade vetat allt det jag vet nu när jag var 20… dvs för 25 år sedan. 😀 Men jag skall inte klaga, det rullar på finfint just nu.

Har inte så mycket mer att säga förut att det kommer fortsätta manglas på med sparande och återinvestering. Har som avsikt att få ned belåningen lite mer i höst/vinter/vår och köra på hårt med sparandet ett tag till. För tillfället använder jag faktiskt utdelningarna för att betala ned belåningen.

Mer kommer är planen hur som haver. Fem miljoner är nästa (stora) delmål. Kommer börskraschen så blir det såklart jobbigt att nå dit men vi får se hur det rullar på framöver….

Långsiktiga sparmålsidan uppdaterad.

Annons

13 tankar på “Portföljen över 4,5

 1. Torbjörn

  Traskade över 2,1 Mkr med min portfölj idag 🙂 är dock inte belånad alls. Kanske dumt med tanke på minusräntan men jag vill bara investera mina egna intjänade pengar.

  Gillad av 1 person

  Svara
  1. Dividendbomber Inläggets författare

   Det är inte låga inkomster som är problemet. Det är för höga utgifter och för lite tid. Tiden är viktigast. Bara att låta pengarna ligga å mysa ett gäng år så kommer du se vad som händer. 🙂

   Lycka till! Att ha några tiotusen spänn i en portfölj är en fin försäkring om nåt skiter sig oavsett.

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s