Små delmål uppnådda och spridda inköp

castellum

Året rullar på och det är hysteriskt mycket att göra på jobbet men det rullar på rätt så bra. Hoppas att det rullar på lika fint framöver med. Annars är det mest grått och trist och jag har (tyvärr) inte hunnit med några roliga konserter alls i år än så länge. Skärpning krävs.

Vad gäller ens ekonomi har det rullat på rätt så fint. Igår (2020-02-11) så gick portföljen över 5,5 miljoner i totalvärde vilket inte är fy skam. Den gick över 5,4 den 10e så det manglar på finfint. Tråkig konsekvens är dock att mycket ser rätt dyrt ut nu men jag kör som vanligt och är givetvis all-in som vanligt. Det har ju käbblats om börskrascher i över 5 år nu i diverse poddar men jag undrar om inte ränteläget gör att det blir långt bort i tiden. Har säkert fel men vafan… 🙂

Givetvis rasade totalvärdet ned under 5,5 idag men jag såg minsann att det var över en kort stund igår…. 😀

Lite småinköp har också skett till portföljen de senaste dagarna.

  1. 100 till Castellum köptes in (svindyrt) för 24 130 bagis exklusive courtage.
  2. Hela 2 till Pepsico köptes in för (hela) 2 822 bagis exklusive courtage.
  3. 20 till AT&T köptes in för 7 477 spänn exklusive courtage.

Inte så mycket att säga eftersom det är köp å glöm på alla tre. I övrigt har utdelningarna som annonserats varit sådär. Swedbank, Nordea och Sampo sänkte rejält och inte nog med det Sampo kommer flytta utdelningarna från april till maj så april kommer inte vara i närheten i totala utdelningar som förra året. Vi får se hur mars och maj kommer se ut men det hjälper ju inte till att flera aktier (Axfood bland annat) börjar splitta utdelningarna på två utbetalningar under året. Men men, jag kämpar på.

I övrigt är jag rätt ambivalent men jag skall försöka ta mig i kragen och hitta lite fler roliga aktier till portföljen. Vi får se framöver vad det blir men tråkig som jag är blir det nog mer tråkaktier som diverse investmentbolag, 3M och Sampo….

Portföljen är uppdaterad.

Långsiktiga sparmålsidan är uppdaterad.

2 tankar på “Små delmål uppnådda och spridda inköp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s