Utdelningar november

No Money November went well, but you should see how great Debt December is  going. | Christmas Season Ecard

Livet dansar på. Jag har jobbat hemma sedan februari och livet är rätt osocialt. Coronakäbblet fortsätter och det blir nog inte mycket kul nästa år heller gissningsvis. Tyvärr. Fotboll? Knappast. Resor? Glöm. Dricka pilsner i baren? Ptjae, kanske? Men troligen inte. Vi får se hur det ser ut när vaccinerna dyker upp. Förhoppningsvis blir det lite bättre även om jag inte tror den svenska regeringen är bäst lämpad för att fixa iordning den här soppan på varken kort eller lång sikt. Nu verkar man iaf skita i FHM när man beslutar om saker å ting.

Portföljen i sig manglar inte alls på så bra vill jag påstå även om november är upp lite dryga 10%. Att ha hälften USA-aktier och knappt några tech-aktier alls är såklart inte jätteskoj. Har iaf kikat lite på diverse bolag som jag jobbar med i techbranschen. Salesforce är ett exempel. Lillknodden gillar redan Logitech och jag är sucker för AMD och Nvidia. Allt är högt värderat men gamingmarknaden kommer nog fortsätta växa fram till dess jag dör så skall se vad jag skall införskaffa framöver. Embracer är ett spretigt konglomerat som förvärvat en massa andra bolag. Högt värderat även dem. Kikar även på fitnessprylar som GoZwift. Får se om jag får fram lite pengar framöver för inköp av aktier. Funderar även på att förändra mitt privata boende så det kan bli nån investering där med framöver nästa år.

Men nog om det. Det har iaf gått hyfsat i november och följande utdelningar har smaskat in på kontot under månaden:

AddLife B – 460 SEK
Lazard Ltd – 967 SEK
Lazard Ltd – 656 SEK
Caterpillar Inc – 356 SEK
Svolder B – 4 620 SEK
Welltower Inc – 262 SEK
NCC B – 500 SEK
Abbvie Inc – 406 SEK
Omega Healthcare Investors Inc – 1 729 SEK
Procter & Gamble Co – 204 SEK
STAG Industrial Inc – 52 SEK
NorthWest Healthcare Properties REIT – 88 SEK
Main Street Capital Corp – 62 SEK
Realty Income Corp – 40 SEK
Tryg – 288 SEK
Deere & Co – 360 SEK
Lowe’s Companies Inc – 182 SEK
Essity B – 1250 SEK
CVS Health Corp – 133 SEK
Verizon Communications Inc – 667 SEK
AT&T Inc – 1151 SEK
Gladstone Investment Corp – 93 SEK
Fastenal Co – 106 SEK

Totalt erhållen utdelning för november månad utan diverse skatter blev: 14 632 kronor.

14 632 kronor är en liten sänkning (-3,3%) kontra 2019 års november månad då jag nådde 15 132 kronor totalt. Totalt sett har jag nu i år fått in 144 793 SEK i totala utdelningar vilket är en (väntad sänkning kontra förra årets november månad 169 430 spänn) med totalt 14,54%.

Som jag sade förut blir det iaf över 150 lök i erhållna utdelningar totalt sett vilket ändå får ses som halvok under ett sånt här galet pandemiår. Coronan har uppenbarligen påverkat rejält men maskinen manglar på helt ok ändå. Vi får se hur det blir nästa år men nog fasen hoppas jag komma över 200k i totala utdelningar om nu bankerna och andra svenska storbolag kör så som de brukar göra (dvs delar ut) och Coronan håller sig i schack. Bara att hålla tummarna. Vill kunna öka på pengamaskinen mer nästa år med och det ser (peppar peppar) bra ut i min jobbsituation så är inte arbetslös än iaf….

Satte även (ett litet) ATH nyligen men har tyvärr inte nått 6 mille i portföljvärde än. Det suger såklart men vi får hoppas det löser sig nästa år…. Vill köra hårt mot 10 miljoner och sen får vi se vad jag gör. Förhoppningsvis är coronaskiten borta så jag kan dricka öl och se fotboll 24/7. 🙂

Utdelningssidan är uppdaterad.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s