7,5 mille, ATH och lite smått å gott vad gäller inköp.

Är på semester (givetvis regnar det satan och är svinigt uselt) och man kan inte göra så värst mycket pga coronan. Men jag skakade till fucking djävla slut fram lite mynt och satte in en lite större hög på mitt Avanzakonto idag. Samtidigt gick portföljen upp över 100k och jag såg även att jag gått nästan +1,9 mille i år…..

Det är helt sinnesjukt. Jag har aldrig känt mig rik men nu rullar det på blodigt bra. Så givetvis kommer smällen när som helst. Glöm inte vart ni läste det först. 🙂

Efter att ha satt in lite pengar så har jag dels pyntat av lite belåning på portföljen men jag har också shoppat lite gubbtantiga fonder och aktier. Jag har verkligen dålig fantasi vad gäller inköp numera.

Idag införskaffades följande aktier/fonder;

TIN Ny Teknik – 10 lök
Avanza Zero – 10 lök
XACT Norden Högutdelande – 100 stycken för knappa 14 lök
Spiltan Aktiefond Investmentbolag – 10 lök
Investor – 100 stycken för dryga 20 lök.
Abbvie – 5 stycken för ca 5 lök
Cisco – 15 stycken för knappa 7 lök
Apple – 10 stycken för dryga 12 lök

Totalt köptes prylar in för ca 88 lök idag. Resten som sattes in gick åt för att betala av portföljbelåningen som ligger runt 7% för tillfället. Kommer försöka ha torrt krut där om skiten träffar fläkten framöver. Är dock hyfsat fullinvesterad i övrigt.

Vidare är det inte så mycket att orda om. Har Investor, Cisco och Abbvie i portföljen sen förut och byggt på innehaven i TIN Ny Teknik, XACT Norden Högutdelande och Avanza Zero som jag också haft förut. Spiltan Aktiefond Investmentbolag är en ny fond för mig men är en lika tråkig fond som att se färg torka. Låg avgift dock. Jag har inget bättre att slänga pengarna på för tillfället och kommer väl skala upp det innehavet framöver. Den fonden ger heller inte nån utdelning vilket såklart suger… Men det får vara. Kan ju alltid köra 4% regeln sen när jag skall pilla mig i naveln.

Får se hur hösten artar sig. Vill gärna skyffla in lite mer i portföljen nu när mitt gigantiska delmål 8 miljoner närmar sig. Nästa delmål är dollarmiljonär och stora målet efter det är 10, 12 och 15 miljoner i portföljen.

Det rullar på djävligt fint just nu men då blir också alla bolagen på tok fördjävla dyra att köpa

Aldrig blir man nöjd…..

Portföljen är uppdaterad

6 tankar på “7,5 mille, ATH och lite smått å gott vad gäller inköp.

  1. Kalkyl

    Har Dividend Bomber vunnit en slant månde? Skojar förstås, seså köp nu in en god Champagne, ja inte Putins ryska då som tydligen nu är det enda i Ryssland som ska få heta Champagne…

    Grymt med 7.5!!!

    Gillad av 2 personer

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s