Utdelningar november, nästan 30 lök!

November tuffar på och det var idag -12 tom i huvudstaden. Krispigt minst sagt. Man längtar bara lite efter att åka till Asien och få sola lite. Men coronaskiten fortsätter att fjanta på så ligger lågt ett tag till.

Vad gäller november var det såklart finfint att nå över 200k totalt i utdelningar för helåret. Ett finfint delmål och jag kämpar på. Fick en hel del oväntade utdelningar i november (bla från Swedbank) som gjorde att november blev bättre än jag först beräknade.

Följande slantar har rasslat in på kontot under november månad;

Starbucks Corp 535 – SEK
Svolder B 5 250 – SEK
Welltower Inc 277 – SEK
Caterpillar Inc 397 – SEK
Lazard Ltd 1 683 – SEK
XACT Norden Högutdelande 1 742 – SEK
SEB A 1230 – SEK
NorthWest Healthcare Properties REIT 94 – SEK
Realty Income Corp 42 – SEK
Omega Healthcare Investors Inc 1769 – SEK
STAG Industrial Inc 53 – SEK
Main Street Capital Corp 65 – SEK
EPR Properties 682 – SEK
Procter & Gamble Co 230 – SEK
Abbvie Inc 572 – SEK
Apple Inc 19 – SEK
NCC B 500 – SEK
Investor A 2900 – SEK
Deere & Co 493 – SEK
Lowe’s Companies Inc 239 – SEK
Swedbank A 7 300 – SEK
JP Morgan Chase & Co 170 – SEK
CVS Health Corp 128 – SEK
AT&T Inc 1107 – SEK
Verizon Communications Inc 709 – SEK
Epiroc B 125 – SEK
Gladstone Investment Corp 96 – SEK
Fastenal Co 127 – SEK
Williams-Sonoma 65 – SEK

Totalt erhållen utdelning för november månad blev 28 597 kronor.

Jämför jag med november månad 2020 då jag fick 14 632 kronor totalt så är det en fin höjning med hela 95,44%. Nu är dock november iår dopad av bla Swedbank men jag klagar inte.

På helårsbasis har jag nu nått 210 542 totalt i utdelningar vilket är en rejäl höjning kontra 2020 då jag efter november hade nått 144 793 SEK totalt. Ökningen är hela 45,41%. Dock kan vi skylla på coronan där. men oavsett det så tassar pengamaskinen på finfint.

Det ser ut som att jag kommer nå en bit över 220k när helåret är slut. Vi får se vart det landar. Men visst är jag helt klart nöjd med att maskinen nu spottar ur sig en bit över 18000 för varje månad i utdelningar. Är dock inte klar än. Vill ha upp både portföljvärdet och utdelningarna en hel del innan jag avslutar löneslaveriet.

Skall bli intressant att se vart vi landar när året är slut. Återkommer!

Utdelningssidan är uppdaterad.

  
Annons

7 tankar på “Utdelningar november, nästan 30 lök!

 1. Snålgrisen

  Det ser ju trevligt ut. Det verkar ha blivit något fel i utskriften, det står 98 – SEK efter varje rad, svårt att läsa. Allt verkar vara i SEK dessutom?

  Ja det där med att få upp portföljen värdemässigt är en skumpig resa, vi var och sniffade på 4 mille för nån vecka sen, nu är vi 130000 kr back, simsalabim. Omikron har skakat om världen, speciellt shipping och energi samt finans. Men vi är vana, det brukar komma en kris av något slag och korrigera portföljvärdet när det ser som bäst ut och vi närmar oss en miljongräns 😀

  Gillad av 1 person

  Svara
 2. Adam

  Du lever ju som en kung, då när du flyttar utomlands om det nu är din plan :). Jag har en fråga till dig med mer erfarenhet, men även till andra i kommentarsfältet , vad tror ni om Magic formula , funkar det eller är det bara skit snack? Det är en formel som man värderar aktier och köper varannan månad som man sedan säljer efter 1 år. Ska tydligen ge 20% i avkastning under ett år

  Gilla

  Svara
 3. lhelgaasen

  Hej vet du eller någon om det finns någon ‘plattform’ istället för Avanza och Nordnet som ej är baserade i Sverige som är smidig? ( Gosh vilken kanon månad med utdelningarna så himla bra jobbat ) God Jul också

  Gilla

  Svara
  1. Dividendbomber Inläggets författare

   Det gör de inte vad jag vet? Utdelningen du ser på 0,03 är en bonusutdelning och den ordinarie blir väl 0,42 usd när den tillkännages? Inte sett att de ställer in den…

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s